DWDD: Aaaaaaan tafel!!!

Na twee dagen zit het slot op de Febo van De Wereld Draait Door.

In een tagwolk: Bocht. Rotzooi. Beledigend. Parasiteren. Gedogen.

Het is niet de eerste keer dat de arrogantie van de Vara-klonen door de mazen slipt van het Commissariaat voor de Media. In dit geval kon elke blinde zien dat er zendtijd van de publieke omroep werd misbruikt om een commerciële en concurrerende activiteit aan te prijzen.

Verbazingwekkend dat voormalig sterrenkok Kranenborg en de sterreneter Van Nieuwkerk gewoon hun gang konden gaan, terwijl anderen in omroepland om futiliteiten de maat wordt genomen. Een staaltje van oogjes toe en snaveltjes dicht.

De menukaart van DWDD, in DWDD-staccato: liefdeloos in elkaar gekwakte gemonteerde, geschifte saus bij een verminkte haas en wat uitgedroogde worst, terwijl de afwas op tafel bleef staan en de uitzendkrachten het ook allemaal niet zo begrepen. Dat alles voor tachtig eurootjes: een Lidlprijsje voor de welvarende Vara-achterban.

Commissariaat doe je werk! Waarom kreeg dit popup-restaurant wel reclame en andere restauranthouders niet?

Morgen ontvangen de voormalige collega’s van kok Kranenborg het jaarlijkse rapportcijfer van sterrengids Michelin. De DWDD-cafetaria, een belediging voor deze vaklui, kunnen ze niet meer beoordelen.

AAN TAFEL!!!!

Better call Sjuul

 

 

Vorig artikel
Volgend artikel