Op de puinhoop van Brussel groeit zelfs geen onkruid

Europese Commissie

De Eurofielen hebben het altijd over WIJ. Want ambtenaren en veel politici kunnen namelijk niet meer helder denken als ze in Brussel verkeren. Zelfs sommige correspondenten raken besmet met het blindmakende eurovirus als ze een tijdje aan de beademing van de Europese Unie liggen.

Dus als eindelijk de grenzen beter worden gecontroleerd, zien deze Europese dominees dat als een aanval op de Europese missie. Als Griekenland jarenlang de kluit belazert, wordt dat in het belang van Europa weg gerelativeerd. Alles moet namelijk wijken voor een federale unie. Voor hen is er geen weg meer terug, terwijl de burgers nauwelijks invloed hebben gehad op de megalomane uitbreidingsdrift of de invoering van de euro. Het liegen en bedriegen wordt bij voorkeur verzwegen om Europa niet in gevaar te brengen.

Ook afgelopen weekeinde bij de Bilderberg Conferentie, een besloten onderonsje van decision makers, stond Europa hoog op de agenda. Met afgrijzen zal zijn gekeken naar de besluiten van het kabinet om onze grenzen beter te controleren.

Je kunt inderdaad niet tegen Europa zijn voor zover het ons voorspoed oplevert en het oorlogen voorkomt. Maar op de puinhopen van Brussel groeit zelfs geen onkruid meer.

BettercallSjuul