BCS CALLERS

Theo Jongedijk

Voormalig Telegraaf-reporter

Theo Jongedijk is een van de beste nieuwsverslaggevers van Nederland. Een nieuwsjager pur sang. Een deel van zijn spannende ervaringen schreef Jongedijk op in zijn boek ‘Onthullingen van een Nieuwsjager’. De voormalig Telegraaf-verslaggever was ook een van de best ingevoerde verslaggevers in de Rotterdamse haven. Theo Jongedijk is behalve publicist momenteel ook schrijver en heeft nog steeds een vlijmscherp journalistiek gevoel.

Sjuul Paradijs

Trusted Media

Sjuul Paradijs (1962) is ex-hoofdredacteur van De Telegraaf en momenteel met Jan-Kees Emmer partner van Trusted Media. Hij begon op 1 oktober 2015 met BettercallSjuul als een journalistiek experiment. Na 10 jaar commentaren schrijven in De Telegraaf over de actualiteit in de politiek, bedrijfsleven, buitenland en in de samenleving zette hij dit door in BCS. Het aantal dagelijkse lezers van de opinieblog BCS is de laatste maanden fors gegroeid.

Jan-Kees Emmer

Trusted Media

Jan-Kees Emmer (Zaandam, 1965) is een Nederlandse journalist en de correspondent van De Telegraaf in de Verenigde Staten. Sinds 1993 werkte hij bij De Telegraaf, eerst als algemeen verslaggever, daarna van 1999 tot 2006 als verslaggever Koninklijk Huis. Van augustus 2006 tot augustus 2010 was Emmer correspondent in New York. Sinds 1 januari 2011 was hij adjunct-hoofdredacteur van De Telegraaf en in die hoedanigheid belast met de online activiteiten waaronder video. Momenteel is Emmer partner van Paradijs&Emmer Trusted Media.

Ook meeschrijven aan BetterCallSjuul? Neem dan contact op met info@trustedmedia.nl