Schaamteloos misbaksel van kabinet

Een miljoen Nederlandse ondernemers is door dit kabinet in een ravijn geduwd. Een miljoen Nederlanders speelbal van een kabinet dat chaos veroorzaakt. Economische groei? Stijging werkgelegenheid? Praat eens met deze ZZP’s die in een achterlijke situatie terecht zijn gekomen door toedoen van PvdA en VVD met minister Asscher (Sociale Zaken) en staatssecretaris Wiebes (Financiën) als veroorzakers.

rtl
Gisteravond in de talkshow van Paul van Liempt bij @Z: help de freelancer verzuipt!

VNO-voorman De Boer noemt het nu terecht een een ‘chaos’ en een ‘rommeltje’. Biesheuvel van ONL knokt ook tegen het misbaksel.

Het is nog veel erger. Hier wordt politiek bedreven over de rug van een miljoen ondernemende, hardwerkende Nederlanders.

Wat de PvdA wil, en de VVD heeft niet opgelet, is terug naar af. Niet met de tijd mee gaan. Stilstaan. Een miljoen Nederlanders wil ondernemen. Zorg dat die mensen in een passend werkbaar kader aan de slag kunnen. De bureacratische chaos met een Belastingdienst die zelf regels aan haar laars lapt is een belediging voor deze goedwillende burgers. Zij die niet teren op een uitkering maar hun centen legaal willen verdienen.

Ik noem die miljoen Nederlanders een ‘vergeten groep’.