Nog een fijne zondag

Na bijna drie weken Better call Sjuul kijken duizenden Nederlanders bijna dagelijks even naar mijn Nieuwsdienst. Van minister, hotelportier tot ceo. Ik krijg van u dag in dag uit veel leuke, persoonlijke feedback.

U helpt mij ook. Dank daarvoor.

Na de hack kreeg ik spontaan hulp, maar ook de taaldeskundigen zijn paraat. Better call Sjuul schrijf ik tussen zes en zeven ’s ochtends, terwijl met de slaap nog in mijn ogen ik radio luister, websites afstruin en de kranten lees. Dus af en toe gaat er wel eens wat mis.

Sommigen van u willen langere opinies, anderen willen kortere stukjes en weer anderen vragen om vaker te schrijven. Voorlopig ga ik op dezelfde voet verder. Binnenkort kunt u de Calls ook elke ochtend in uw mailbox ontvangen.

Ondertussen werken we gestaag door aan ons bedrijfje dat 1 januari 2016 wordt opgericht.

Verder was ik afgelopen week gast van ondernemer Raymond Strikker (De Bloemenbeek) bij de Military in Boekelo, zag drie goede finalisten in restaurant De Kersentuin bij de Young Captain Award-verkiezing, sprak ik afgelopen woensdag op verzoek van chirurg Frank van Himbeeck in het Sint Jans Gasthuis in Weert 150 obesitaspatienten toe, die een operatie overwegen. Aan de Gezondheidskrant heb ik een interview gegeven over de gastric bypassopratie. En ik spreek op 11 november aanstaande bij een congres van INCT.

Ik vraag begrip dat ik alle mails niet snel kan beantwoorden en 24/7 online zijn is helaas vanwege de drukte ook niet mogelijk.

Verder nog een fijne zondag.

 

Vorig artikel
Volgend artikel