Categorieƫn
Nieuwsdienst

Klimaat moet verblauwen

Facebook
Twitter
Visit Us
Follow Me

Zo langzamerhand bereiden de klimaatdominees onder ons zich weer voor op hun feestje. Notabene Parijs, dat gebukt gaat onder de terrorismedreiging, ontvangt binnenkort duizenden congresgangers die met vliegtuigen vol aanmeren.

Behalve dan een groepje Nederlanders. Zij wandelen een maand lang (hoeft niemand dan te werken?) naar de Franse hoofdstad om het belang van vergaande milieumaatregelen ons duidelijk te maken. De publieke omroep (objectief, wars van standpunten, niet links, niet rechts…) ruimt voor deze hersenspoeling dagelijks zendtijd in.

Ook ik ben voor vergroening, of beter: verblauwing. Wie de voortschrijdende milieutechnologie gebruikt voor financiƫle voordelen voor burgers en bedrijven in plaats van straffen bereikt meer.

Ondertussen noteren we dat hoogleraren kolencentrales willen sluiten, de helft van Nederland de gaskraan verder wil dichtdraaien, kernenergie wordt afgewezen, het land duurzaam verminkt wordt door gesubsidieerde windturbines en zonnepanelen en de dieselprijs op 1.08 euro is beland.

Waar hebben we het eigenlijk over?

Better call Sjuul

Door BCS

WORDT PARTNER VAN BCS OPINIE:
info@trustedmedia