Schrijf zelf een Better call Sjuul: HET WOORD IS AAN U!

bettercallsjuul@gmail.com

Na 100 Better call Sjuuls

Sinds 1 oktober van dit bewogen jaar, de dag dat ik mij vestigde als zelfstandig ondernemer na een bewogen vertrek bij De Telegraaf, schreef ik bijna honderd Better call Sjuuls. Korte, felle, dagelijkse commentaren op het nieuws van alledag. Rauw en ongepolijst, altijd vanuit het perspectief dat het gezonde verstand zal zegevieren, dicht op het nieuws en klaar voor zeven uur ’s ochtends. Zeven dagen per week.

Tenslotte bakt de warme bakker ook elke dag vers brood.

In die afgelopen drie maanden lazen tienduizenden Nederlanders de Better call Sjuuls. Soms wel tienduizend op een dag. Het ging onder andere over vluchtelingen, terreur, de klimaatonzin, politieke crisis, voetbal en publieke omroep. Indrukwekkende aantallen bezoekers, maar het was voor mij een klein experiment dat past bij mijn nieuwe visie op uitgeven. Daarover later meer. Op 6 januari verschijnt hierover een boek van onder meer mijn hand.

Leuk om te doen, maar nu is het woord aan u. Schrijf uw eigen Better call Sjuul. In maximaal 200 woorden over het actuele nieuws. Ik selecteer de komende dagen de beste bijdragen en publiceer ze via bettercallsjuul.nl/bettercallsjuul en via de sociale media. De beste inzendingen ontvangen na 6 januari mijn boek.

Doe mee en stuur uw eigen Better call Sjuul naar: bettercallsjuul@gmail.com

Fijne zondag,

Better call Sjuul

Kleine lettertjes:

U verleent mij het recht om niet te plaatsen en in te korten. Van schelden, beledigen en schuttingtaal zijn u en ik niet gediend.