Go, go, go!

Als we het rot van de terreur willen bestrijden, zit er weinig anders op. Aanvallen! Nederland kan zijn internationale verantwoordelijkheid niet langer ontlopen. Meedoen aan de bombardementen boven Syrië is onafwendbaar.

We zijn ontregeld. Ze maken ons bang. Normale, onschuldige mensen joegen ze de dood in. Er zit bloed aan de paal. Zovelen wenen dezer donkere dagen om hun geliefden, die door toedoen van deze monsters uit het leven zijn gerukt. Ze vernietigen levens van onbenullige jihad-jongeren, die worden ondergedompeld in hun debiele waanzin. Ze onthoofden journalisten en hulpverleners als pr-uiting van hun satanisme.

We kunnen eenvoudigweg niet langs de kant blijven staan. Zoals ook wij ooit dankzij een vastberaden internationale alliantie onze vrijheid terugkregen, moet de vrijheid ons een offer waard zijn. Islamitische Staat is een directe bedreiging voor ons en laat de Syrische voorman Assad, hoe walgelijk ook hij is, maar even zitten.

Niet onbesuisd, maar met proportioneel geweld en met maar een doel voor ogen: met wortel en tak uitroeien van de terreur. Wees niet naïef. Steun dus de politieke beslissers, maar ga vooral vierkant achter de militairen staan.

Go, go, go.

Better call Sjuul 

Vorig artikelPolitiek gekabouter
Volgend artikelElse4