Categorieën
Sjuul Paradijs

MINSTERS WEG? NEE! KABINET WEG!

Facebook
Twitter
Visit Us
Follow Me

Arm België. Elk volk krijgt de regering die het verdient. Het land, voorzover je over een land kunt spreken, zit vol met mooipraters. Niets aan de handjes. Van Dutroux tot de bommen in Brussel. Van hun taalstrijd tot de achterlijke bestuurlijke cultuur. Van het koningshuis tot aan de idiote organisatie van de politie.

Ondertussen tiert het jihadisme in de wijken van Brussel als schuilplaatsen voor terroristen en opleidingskampen voor radicalen. De problemen worden weggelachen in de cafés, weggekauwd met bonbons, weggespoeld met abdijbier en weggepraat door vrolijke Vlamingen.

Een niets aan de handje in het landje. Met de ministers Jambon en Geens, die verantwoordelijk zijn voor het feit dat El-Bakraoui tientallen onschuldige burgers de dood in kon jagen. Zonder dat er werd ingegrepen. Of kijk eens naar de kotsmisselijke videoboodschap vandaag van Belgische IS-strijders die zich verheugen over de vernedering.

De Belgische premier wil zijn ministers niet laten gaan. Wijs man. Hij heeft namelijk gelijk. Zijn hele kabinet moet opstappen.

Door BCS

WORDT PARTNER VAN BCS OPINIE:
info@trustedmedia