Bettercallsjuul in nieuw jasje en op eigen benen

Vorig jaar op 1 oktober als geintje gestart. Na tien jaar bijna dagelijks commentaren schrijven voor de grootste krant van Nederland ben ik dat gewoon blijven doen. Op het scherp van de snede. Zoals het hoort. Eerst via een blog op mijn eigen site www.sjuulparadijs.nl en nu via www.bettercallsjuul.nl.

De eerste drie maanden stonden de commentaren voor zeven uur ’s ochtends op de site, op Facebook en op Twitter. Inmiddels is er ook een nieuwsbrief BettercallSjuul en leveren Jan-Kees Emmer en Theo Jongedijk vlijmscherpe bijdragen voor de site, die we voor het gemak (en iets minder Sjuul) tot BCS Opinie hebben gedoopt en zijn er dagelijks duizenden lezers.

Bettercallsjuul.nl was ook een experiment in het kader van ons boek “Ga Uitgeven”, in januari 2016 verschenen bij Einstein Books in Den Haag. Iedereen kan namelijk tegenwoordig uitgever worden. Elk bedrijf, vereniging, instelling en elk individu heeft inmiddels de mediakanalen ter beschikking om te publiceren.

De populariteit en het aantal lezers nam gaandeweg fors toe. Daar zal het wel niet bij blijven. BCS Opinie is onze dagelijkse gratis knipoog naar de actualiteit. We zorgen voor een portie gezond verstand en het is het beste medicijn voor al uw ergernissen. Politiek ongebonden, op de voet gevolgd door politici, ondernemers en journalisten. De commentaartjes zijn niet langer dan 225 woorden, er wordt niet gescholden en niet beledigd.

Wie www.bettercallsjuul.nl wil ondersteunen, dat kan. Neem dan contact op met ons via bettercallsjuul@gmail.com. We bedelen niet om geld, maar met meer financiële armslag kunnen we veel meer dan we nu doen.

Sjuul Paradijs

PS,

Dit was op 2 oktober 2015 de eerste bettercallsjuul!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!