Kappen met dat autogetreiter

Doorspoelen. Die lui in de gemeenten die het autogetreiter tot kunst verheven hebben. Ze maken daar wetten alsof ze leven in een Noord-Koreaanse enclave. Auto’s van bepaalde leeftijd of met bepaalde brandstof zijn niet meer welkom. De gelijkhebberigheid van die lui, vaak van GroenLinks of erger, bereikt het hoogtepunt als ze het symbool van vrijheid op vier wielen kunnen stenigen.

Het zijn trouwens niet alleen linkse politici die meedoen aan deze indoctrinatie. VVD en CDA zijn evenzo medeplichtig aan de gelegaliseerde diefstal van het geld van automobilisten. Bpm, wegenbelasting, btw, assurantiebelasting, ga zo maar door. Onzinboetes om gaten in de begroting te dichten, regeltjes om de zakken van de branche te vullen: allemaal ordinair plukgedrag.

Maar wat die wethouders uit Utrecht en Rotterdam presteren, grenst aan het criminele: Nederlanders weigeren in hun eigen land. Met een doolhof aan verkeersborden, zonder alternatieven. Ze voelen zich onaangetast in hun eigen warzone, waar geen plaats is voor de zogenaamde smeerpijpen.

De auto heeft ons na de industriële revolutie juist geweldige economische groei bezorgd. En nog steeds. Minister Schultz (Verkeer) buigt als riet alle kanten op, terwijl we juist behoefte hebben aan iemand die eens zegt waar het op staat:

NU KAPPEN MET DIE ONZIN!

Better call Sjuul

PS,

  1. Respect voor actiecolumnist Rob Hoogland die in het geweer kwam tegen die lui. Moeten er meer doen.
  2. Waar is de ANWB?
  3. De opening van de verlengde A4 tussen Delft en Schiedam is na 50 jaar soebatten een volksfeest waard.