Linkse kliek wil asiel-tv

[ut_two_thirds]
BBpersmap12De linkse VPRO-kliek in Hilversum wil een nieuw speeltje; met uw en met mijn belastinggeld moet er een (digitale) asielzender komen.

De Keuringsdienst van Waarde in het Arabisch. Dan weet een Syriër meteen het verschil tussen botox en fillers (uitzending van 10/12), hoe leverworst wordt gemaakt en hoe je zelf pannenkoeken kunt bakken. Met Spuiten en Slikken kunnen moslims hun hart ophalen aan onze seksuele uitspattingen en het hoogtepunt in het tentenkamp straks in Nijmegen is Goede Tijden Slechte Tijden.

Bij de NTR, u weet wel dat clubje club zonder leden die crimineel Holleeder een uur zendtijd gaf, zijn ze het kantoor aan het Wim T. Schippersplein in Hilversum (heldenverering van een dwaas) bij wijze van spreken al aan het inrichten.

Dat wordt daar dag in dag uit verplicht theedrinken. Met oud-burgemeester Job Cohen als voorzitter van de asielzender. Het is dezelfde politieke correctheid waarmee het Rijksmuseum onze geschiedenis wil herschrijven. Eskimo, neger, indiaan en hottentot mogen niet meer van de gedachtenpolitie.

Stoppen dus. Bovendien een gemiddelde asielzoeker kijkt liever naar de publieke omroep in zijn geboorteland dan naar Twee voor Twaalf van de VARA. Waarom zet de VPRO met kerst niet een paar schotels op het dak van de opvangcentra in plaats van belastinggeld te verspillen aan dit linkse hobbyisme?

Better call Sjuul

[/ut_two_thirds]